Team Wonen 

Team Wonen 

Wij bieden een veilig en warm thuis bij Het Andere Wonen De Baandert!

Verhuizen is een grote stap, zeker als er zorg bij komt kijken. Daarom stellen we ons al graag aan u voor.
Binnenkort kunt u hier kennis maken met ons team.

team

Maartje

Hallo allemaal, Mijn naam is Maartje Deckers. Ik werk sinds 1 april 2023 bij Het andere wonen de Baandert. Dit bevalt mij heel erg goed. Ik heb voorheen bij Vivantes gewerkt. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Het andere wonen. Ik werk hier als vaste nachtdienst. Dit is super te combineren met mijn privé leven. Ik heb namelijk 2 kleine dochtertjes. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden.

follow me on
team

Ouarda

Hallo allemaal, Ik ben Ouarda. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Geleen. Ik heb 16 jaar bij Vivantes gewerkt. Ik ben vanaf 1 mei 2023 bij Het andere wonen de Baandert gaan werken. Ik ben blij met mijn keuze ! Ik werk hier met veel plezier. Ik kan eindelijk vanuit mijn passie voor het vak werken. "Meer aandacht en tijd voor de bewoners". Het voelt hier als thuiskomen, ik heb niet het gevoel dat ik aan het werk ben! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, vrienden en familie. Mijn werkgroepen zijn : Medicatie & Activiteiten.

follow me on
team

Monique

Mijn naam is Monique en ik woon in Geleen met mijn man. Wij hebben twee zonen die al zijn uitgevlogen en hun eigen plek hebben gevonden. Op latere leeftijd ben ik pas in de zorg gaan werken als medewerker wonen en welzijn. Ik zorg graag voor mensen en voor een gezellige sfeer om samen te zijn. Het persoonlijke contact met bewoners, familie en mantelzorgers vind ik erg waardevol. Ik hoop dan ook nog langere tijd bij deze “ familie” te horen.

follow me on
team

Carien

Mijn naam is Carien Pluijmers, ik ben getrouwd; heb een zoon, een dochter en sinds augustus 2022 een kleinzoon. Ik werk sinds 1 april bij De Baandert als medewerkster wonen en welzijn en dit bevalt mij goed. Een leuke afwisselende baan waar de bewoners voorop staan. Ook heb ik mij aangesloten bij het voedingsteam en het activiteitenteam. Wij hebben een leuk team en fijne bewoners. Als de bewoners tevreden zijn kan ik met een voldaan gevoel naar huis. Ik hoop hier nog een aantal jaren te mogen werken

follow me on
team

Corina

Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Corina Adriaens, 52 jaar woonachtig in Maastricht samen met mijn 2 kinderen en vriend. “Mijn passie ligt in het werken met mensen”. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als zelfstandige ondernemer Schoonheidsspecialiste en als administratief/ financieel medewerker heb ik mijn hart gevolgd en het roer omgegooid. Mede door het bedrijf B-vida (loopbaan coaching) kwam ik in contact met Anouk van Mulekom en Pim Meens van het Andere wonen De Baandert. Tijdens ons eerste kennismaking voelde ik mij al meteen op mijn gemak, hoe ze over het Andere Wonen spraken als een grote familie. Het concept sprak mij direct aan en past helemaal bij mijn idee hoe met mensen om te gaan, zorgzaam te zijn, persoonlijke aandacht te geven en de mogelijkheid om de tijd te nemen voor de bewoner al naar gelang daar behoefte voor is. Wij passen ons aan naar de bewoner en niet andersom. Anouk en Pim spraken met zoveel passie en liefde over het Ander Wonen De baandert dat ik meteen wist, dit is wat ik wil! Anouk en Pim hebben mij het mooie aanbod gedaan om als verzorgende IG te komen werken. Dit heb ik met beide handen aangegrepen en vanaf 1 mei 2023 ben ik werkzaam als medewerker zorg & welzijn. Begin september 2023 start ik met mijn opleiding verzorgende IG.

follow me on
team

Dunja

Mijn naam is Dunja (1970) en ik heb 2 kinderen. Na jarenlang in de mode gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via collega's die in de zorg gingen werken ben ik eerst in de thuiszorg terecht gekomen. Hier heb ik de opleiding Helpende plus gedaan. Ik ben nu bezig met de Verzorgende IG opleiding die ik in April afrond. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en heb bij Het Andere Wonen echt mijn plek gevonden. Het is een hele fijne en warme werkplek en ik ga met plezier naar het werk. Wij hebben hier echt tijd en aandacht voor de bewoners en het welzijn van de bewoners staat centraal. Geen dag is hetzelfde, ik leer iedere dag, mijn werk is afgewisseld, uitdagend en nooit saai. Ik werk in een fijn team en hoop hier nog lang deel van uit te maken!

follow me on
team

Kyri

Mijn naam is Kyri van der Weele. Ik ben 31 jaar en moeder van twee geweldige kinderen. Ik heb een zoon van 7 jaar en een dochter van 5 Jaar. Ik ben geboren en getogen in Brunssum. Hier woon ik samen met mijn twee kinderen en onze hond Abby. Ik wandel en sport graag en ben altijd bezig met zelfontwikkeling. Ondanks mijn twijfel 13 jaar geleden om een keus te moeten maken in mijn opleiding om de zorg in te stappen. Heb ik door mijn zorgzame instelling toch gekozen om deze stap te nemen. Met de jaren is mijn liefde voor de zorg gegroeid. Ik heb 13 jaar lang in de thuiszorg gewerkt, waarvan 5 jaar als zzp. Na mijn scheiding ben ik teruggegaan in loondienst en ik merkte toen al gauw dat de visie die ik voor ogen had niet na geleefd kon worden. Ik had al snel het gevoel dat ik niet meer op mijn plek was binnen de thuiszorg en het voor mij tijd werd dat ik opzoek ging na een plek waar ik kon werken vanuit mijn hart. Deze plek heb ik gevonden bij Het andere wonen, de baandert in Sittard. Hier werk ik sinds april 2023. Hier heb ik de kans gekregen om mijn kennis te verruimen met de opleiding tot verpleegkundige, en daar ben ik dan ook ontzettend dankbaar voor. Mijn Quote voor iedereen: Iedereen mag jong zijn, maar niet iedereen heeft het geluk om oud te worden. Dus geniet van elke dag die je hebben mag.

follow me on
team

Karin

follow me on
team

Davy

Ik ben Davy, ben getrouwd met Natascha en we zorgen iedere dag voor ons samengestelde gezin met 5 kinderen. Ik ben altijd werkzaam geweest in de horeca, maar wilde iets anders, maar wist nog niet precies wat. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij het andere wonen en ben ik werkzaam als kok, zo ben ik toch nog iedere dag bezig met mijn passie voor voeding en heb ik iedere dag veel plezier samen met mijn collega's en bewoners. Daarnaast heb ik de balans weer kunnen vinden tussen werk en privé. Ik ben er vanaf de eerste dag in April al bij en voel me dan ook echt helemaal op mijn plek.

follow me on
team

Ennecke

follow me on
team

Jolanda

Hoi Ik ben Jolanda. Woon in Sittard. Ben getrouwd met Marcel Schols. We zijn een samengesteld gezin en hebben samen 4 kinderen ( 2 jongens en 2 meiden) En zijn we al opa en oma. Ook hebben we 2 honden waar we graag een wandeling mee maken en ze meenemen op vakantie. Mijn hobby's zijn knutselen , klussen snoepen lekker bakken en shoppen. Ik ben hier terecht gekomen bij Het Andere Wonen door een open sollicitatie te sturen. Ben op gesprek gekomen en de openheid , warmte en rust die Pim en Anouk uitstraalde stelde me gelijk op mijn gemak. Ik voelde me al heel snel thuis op de werkvloer. Ook vindt ik de collega's en bewoners zeer prettig en plezierig in de omgang. Ben echt in een warm bad terecht gekomen. Ik hoop dan ook dat ik in dit team nog heel lang werkzaam kan en mag blijven.

follow me on
team

Stijn

follow me on
team

Wendy

Mijn naam is Wendy en ben geboren in 1977. Ik ben getrouwd met Marco, we hebben een zoon van 18 en een hele lieve Friese Stabij. Na heel wat jaren in de horeca te hebben gewerkt, in 2019 de stap gezet om een opleiding te volgen in de zorg. Ik heb na het behalen van mijn diploma's gewerkt binnen diverse zorginstellingen, tot ik deze kans op een nieuwe uitdaging niet kon afslaan. Het concept van het Andere Wonen en de visie van Anouk en Pim sprak mij meteen aan. Om naar de bewoners als persoon te kijken en hieraan de aandacht en zorg aan te koppelen ligt mij dicht aan het hart. Ik ben blij deze stap te hebben gezet om te werken in een kleinschalige woonvorm, waar alle aandacht voor de bewoners is.

follow me on
team

Silvia

Hoi ik ben Silvia Handels (1964) Moeder van 2 prachtige zonen, waar ik heel trots op ben . Ik heb 4 kleinkinderen. Mijn partner Frank en ik wonen samen in Doenrade. (hij heeft overigens nog een dochter) We hebben 2 honden, Dinky en Finley . Ik heb mijn hele leven graag gezorgd, nu mijn kinderen de deur uit zijn , doe ik dat graag voor ouderen die het beste verdienen in hun laatste fase van hun leven . Verder wandel en fotografeer ik graag. Groetjes Silvia.

follow me on
team

Lida

follow me on
team

Grace

follow me on
team

Fozia

follow me on
team

Nicoleta

“Ik wil best zeggen wie ik ben, maar pin me er niet op vast.” – Loesje Mijn naam is Nicoleta. Na een aantal jaar werkzaam als zorgmedewerker in een grote organisatie heb ik in 2023 de overstap gemaakt naar Het Andere Wonen de Baandert. Naast een zorgdiploma beschik ik ook over een MBvO diploma (meer bewegen voor ouderen). Voor een goede levenskwaliteit naast de zorg vind ik welzijn even belangrijk. Persoonlijke aandacht geven, bewegen, actief zoeken naar zinvolle activiteiten, en afstemmen op de behoeftes van de bewoners van Het Andere Wonen de Baandert staan bij mij boven aan de lijst. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik lees graag, sinds 2013 ben ik een fervente zen meditatie beoefenaar. Met vriendelijke groet, Nicoleta

follow me on
team

Karina

Mijn naam is Karina Meisen ik ben geboren en getogen in Sittard. Ik heb een dochter van 25 jaar die samen met haar vriend in Stramproy woont. Ook heb ik 2 honden een labradoodle en een boomer. Sinds mijn 18 jaar ben ik werkzaam in de zorg. Eerst de opleiding tot ziekenverzorgster gedaan en daarna de opleiding tot verpleegkundige. De afgelopen 20 jaar ben ik als verpleegkundige in de thuiszorg werkzaam geweest. Hier heb ik geregeld mensen met geheugenproblemen verzorgd waar ik veel voldoening uit haalde. Echter was er weinig tijd in de thuiszorg die je kon besteden aan deze mensen. Na een gesprek met Anouk en Pim was het ook niet moeilijk om de stap te nemen om bij Het Andere Wonen de Baandert willen te gaan werken. Het voelde als thuiskomen. Ik hoop dat de bewoners dit gevoel ook krijgen.

follow me on
team

Marjo

Hallo allemaal. Ik ben Marjo Vraets (1965) en moeder van twee uit huis wonende zonen. Ik woon met mijn man en onze hond Flup in Berg a/d Maas. Voor mijn trouwen heb ik in de zorgsector gewerkt, en ben gestopt hiermee in verband met de zaak van mijn man en de zorg voor onze kinderen. Nadat de kinderen het huis verlaten hadden, heb ik de kans gekregen om weer in de zorgsector aan de slag te gaan. Inmiddels na een aantal jaren bij verschillende zorginstanties gewerkt te hebben, kwam in December 2022 Het Andere Wonen de Baandert op mijn pad. Deze vorm van Het Andere Wonen sprak mij zeer aan. Inmiddels ben ik per 1 April 2023 werkzaam als Medewerker Wonen en Welzijn bij Het Andere Wonen de Baandert.

follow me on
team

Pauline

Mijn naam is Pauline Jongen en ben 69 jaar. Sinds half mei 2023 ben ik vrijwilliger bij Het Andere Wonen de Baandert. Ik vind het leuk om samen met de bewoners een praatje te maken, een kopje koffie te drinken, boodschappen te doen of even te wandelen. Kortom een beetje extra aandacht te geven. Het geeft me voldoening, ik voel me op mijn plek en hoop dit nog lang te kunnen doen.

follow me on
team
  • +91-89898989898
  • nick.knight@example.com

Bo

follow me on
team
  • +91-89898989898
  • nick.knight@example.com

Amy

follow me on
team
  • +91-89898989898
  • nick.knight@example.com

Leila

follow me on
team
  • +91-89898989898
  • nick.knight@example.com

Monique

follow me on
team
  • +91-89898989898
  • nick.knight@example.com

Desiree

follow me on
“Wij bieden een warm en veilig thuis.”
Werken bij team Wonen De Baandert?
Maak een afspraak