Team Thuiszorg, dagbesteding en deeltijd wonen

Team Thuiszorg, dagbesteding en deeltijd wonen

Naast dat we wonen en zorg bieden bij Het Andere Wonen De Baandert, hebben we ook deeltijd wonen.

Een klein en daardoor veilig en vertrouwd team
zorgt voor thuiszorg en kleinschalige dagbesteding bij Het Andere Wonen de Baandert.

Wij stellen ons graag aan u voor!

team

Anja

Mijn naam is Anja Willemsen. Ik ben 62 jaar , moeder van 4 kinderen en Oma van 5 kleinkinderen. Ik ben geboren en getogen in Brunssum. Hier woon ik samen met mijn Hond Shelby en mijn kat Whisker. Ik ben op mijn 17e terecht gekomen in de zorg. Ik heb mij opgeleid tot zieke verzorgende / pedagogisch medewerker. Door de jaren heen heb ik verschillende doelgroepen doorlopen, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in de zorg. En sinds Mei dit jaar werkzaam als verzorgende IG binnen Het andere wonen, de Baandert in Sittard. Waar ik mij heel erg thuis voel. Door mijn creatieve instelling ben ik heel dankbaar dat ik mijn fantasie in creativiteit kan gebruiken om onze senioren cliënten te verblijden. Evens ook als mijn hobby , het verzorgen van huiskamerplanten en tuinplanten. De manier waarop wij als team samen werken binnen de Baandert, maakt mij ontzettend trots.

follow me on
team

Karin

Hallo, ik ben Karin Vanwege een faillissement was ik op zoek naar een baan. Ik heb lange tijd in een magazijn gewerkt, en nu het roer omgegooid Via mijn overbuurvrouw in contact gekomen met Het Andere Wonen. Een afspraak was gauw gemaakt, het sollicitatiegesprek was heel relaxed. Ik doe samen met collega`s huishoudelijke taken op locatie en ook bij cliënten thuis. Zo kunnen de collega's van de zorg ook meer tijd aan de bewoners besteden. Ik heb het heel erg naar mijn zin, en ook in een geweldig team terechtgekomen. Het geeft mij veel voldoening, en daar doe ik het graag voor.

follow me on
team

Vivian

Ik ben Vivian en woon samen met mijn man Leon, zoon Thuur en dochter Lisa in het mooie Genhout. Het was nooit in mijn hoofd opgekomen om een carrière switch te maken. En hoe vaak ik heb gezegd: "iets in de zorg, nee dat is echt niets voor mij"! Ik ben de uitdaging aangegaan, om bij Pim en Anouk, in de dagbesteding te gaan werken. Een mooiere switch had ik me niet kunnen voorstellen, en mijn creativiteit kan ik hier heel goed gebruiken. Ik voel me hier thuis, zeker door lieve en prettige collega's om me heen. Ik heb plezier in mijn werk, en vind het fijn om mensen persoonlijke aandacht te geven.

follow me on
team

Marie Jose

follow me on
team

Sandra

follow me on
team

Kim

follow me on
team

Annie

follow me on
team

Anouk

Hi! Ik ben Anouk Janssen, werkzaam als hbo verpleegkundige bij HAW de Baandert sinds 1 mei. Ik werk zowel intern als extern in de thuiszorg waarbij ik intakegesprekken doe, hierbij een passende indicatie maak, zorgplannen up to date hou en ik toe zie op kwaliteit van zorg. Daarnaast ben ik praktijkopleider en begeleid ik leerlingen. Deze afwisseling vind ik heel fijn! Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik zelfstandig ondernemer als fotograaf en gaat mijn camera overal mee naartoe, hoe groot of klein; in iedere dag is iets moois te zien. En hier draag ik ook graag aan bij voor onze bewoners, ik vind het belangrijk om een luisterend oor te bieden, dat ze zichzelf kunnen zijn en hierbij hun eigen regie kunnen behouden maar ook zeker met een hoop gezelligheid en humor. In mijn vrije tijd ben ik gek op reizen, zeg ik nooit nee tegen sushi en vind je me regelmatig op een festival. Tot snel in ons gezellige huis!

follow me on
team

Dorien

Graag wil ik me voorstellen. Ik ben Dorien (1969). Ben geboren in Koszalin (Polen) en woon sinds 1993 in Nederland. In Polen heb ik gewerkt in de zorg - voor zwaar gehandicapten. Dit in navolging van mijn moeder. Sedert 1999 woon ik met mijn man en 2 zonen in Munstergeleen. Ik heb enkele jaren als huishoudelijk hulp gewerkt; dan heb ik 6 jaren gewerkt als medewerker in een bedrijf waar voedingssupplementen worden gemaakt. Hier haalde ik ook mijn diploma MBO 3 - voeding. Mijn hart bleef echter bij werken in de bejaardenzorg, dat bleef mijn droom. Ik kon dan ook bij verschillende bejaardenhuizen aan de slag. Uiteindelijk koos ik vooral door het aanstekelijk enthousiasme van de leiding Pim en Anouk voor Het Andere Wonen De Baandert. Daar heb ik nog niet een seconde spijt van gehad. Naast de huishoudelijke werkzaamheden fungeer ik als luisterend oor en bied alles wat ik bieden kan om de bewoners het naar hun zin te maken.

follow me on
team
  • +91-89898989898
  • nick.knight@example.com

Lieneke

Hallo, ik ben Lieneke Haker, geboren op 1 april 1970 op Texel. Ik heb 2 zonen en ik woon inmiddels ruim 20 jaar in mooi Limburg. Ik werk al heel mijn volwassen leven in de zorg met diverse doelgroepen. De combinatie Zorg en Welzijn spreekt me zeer aan. Daarom ben ik zeer content met mijn nieuwe werkplek bij Het Andere Wonen sinds 15 december 2023. Ik verheug me op een mooie tijd met de bewoners en de clienten in de thuiszorg.

follow me on
team

Lincy

follow me on
“Fijne zorg thuis en daarna neemt u deel aan onze clubjes en verzorgen wij ook uw eetmomenten”
Wil jij in dit team van Het Andere Wonen De Baandert?
Maak een afspraak